Handels- og Leveringsbetingelser

1 - Priser
2 - Levering og leveringsomkostninger
3 - Betaling
4 - Returret
5 - Garanti og reklamationer
6 - Forbehold

1: Priser
Alle priser er inklusiv 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

2: Levering og leveringsomkostninger
Ordrer sendes fra dag til dag i det omfang det er mulig, med leveringstid på 1-3 arbejdsdage - ellers afsendes alle bestillinger som modtages inden tirsdag kl. 12.00 senest om onsdagen. Ønskes levering på andre tidspunkter bedes du kontakte os inden bestilling.

OBS. Afsender vil normalt være Antons Campingcenter, men i tilfælde hvor varen sendes direkte fra leverandør til kunde vil afsender være "Camper" / "intercamp". Du vil derfor kunne modtage mail/sms om at der er en pakke til dig fra "Camper" - som er den bestilling du har foretaget på Camping-spejle.dk. Dette gøres for at sikre hurtig levering og mindre administration.

2a. Levering til danske kunder
Leveringen sker med PostNord eller GLS til en postbutik i dit område (Privatpakke uden omdeling). Bestilling afhentes på posthus/-butik, og nærmere information herom leveres pr. email og/eller sms inden levering. Leveringstiden er 1-2 arbejdsdage fra afsendelsestidspunktet. I enkelte tilfælde kan leveringstiden være 3 arbejdsdage.

2b. Levering til norske kunder
Leveringen sker med fragtmand, posten eller kurer. Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage. Hvis leveringsadressen er i Nord-Norge, så kan der forekomme tilfælde hvor leveringstiden øges med 1-2 arbejdsdage.

2c. Levering til svenske kunder
Leveringen sker med fragtmand, posten eller kurer. Leveringstiden er 3-6 arbejdsdage.

3: Betaling
Betalingen kan ske via Dankort, VISA/Dankortvis sikkerhed garanteres af PBS. Beløbet trækkes på afsendelsesdagen.

4: Returret

OBS. Ønsker du at fortryde dit køb og returnere varer til os er det vigtigt at du laver en aftale med os ang. returnering, inden du returnerer dem.

Forbrugeren har 14 dages returret på en given ordre. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetales varens pris.
Beløbet tilbagebetales til forbrugeren inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Varen skal være i original emballage og i samme stand, som ved overdragelsen. Porto- eller fragtomkostningerne i forbindelse med at sende varen retur påhviler forbrugeren.

5: Garanti og reklamationer
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt ved camping-spejle.dk. Der ydes yderligere garanti på udvalgte produkter. Dette vil fremgå af fakturaen. Skulle der mod forventning opstå problemer med et produkt, tilbagesendes dette til os. Det bliver repareret eller erstattet vederlagsfrit.
Skader på produkter som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer, eller groft misbrug fra forbrugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.

6: Forbehold
Der tages forbehold for leverandørsvigt, trykfejl og udsolgte varer.